Boek Online
Check prijzen en beschikbaarheid

Activiteiten

Alle faciliteiten zijn gratis te gebruiken zoals het Art Deco zwembad (340 m2), tennisbaan, vissen in de vijvers (geen vergunning nodig, forel en karper), voetbal (half speelveld), bossaballveld, tafeltennis en petanque. Onder deskundige begeleiding worden een aantal activiteiten op het domein (lasergamen, reuzetokkel, vlottenbouw en timmerdorp) of daarbuiten (klimpark, kano/kayak en paard rijden) georganiseerd  .

Voor de kinderen zijn er twee speeltuinen en her en der kleinere spelvoorzieningen. Daarnaast een aantal boerderijdieren als paard, pony’s, ezels, diverse schapen, cul-noir varkentjes en konijntjes. In het midden- en hoogseizoen wordt iedere weekdag de kidsclub en het timmerdorp georganiseerd.

Iedere woensdag is er en 's ochtends en 's middags de Circusschool, wekelijks Djembé  workshops, en   op zaterdag een gratis kinderworkshop, een Grafiekatelier, een Zangworkshop en iedere weekdag een sportprogramma.

 

Op 4 kilometer biedt het meer van Neuvic talloze watersportfaciliteiten, ligt een prachtige 2 x 9 holes golfbaan, waar u voor nog geen € 30 kunt spelen, ook zonder GVB! Daarnaast worden samen met de manege van Neuvic een aantal buitenritten georganiseerd. Op ruim 20 kilometer vindt u een groot avonturen- en klimpark.

Fotoalbums