Welkom

Welkom bij Domaine de Mialaret, een eeuwenoud 44 hectare groot landgoed met kasteel, houten chalets, stenen maisonets, 8 hectare grote **** camping en compleet ingerichte safari-lodge tenten.
Onze kasteelcamping ligt vlakbij de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het 410 hectare grote meer van Neuvic in de regio Correze, op een kleine 20 kilometer van de A89 (tolweg Clermont Ferrand-Brives la Gaillarde)
De fabelachtige natuur, de Correze is het dichtst beboste gebied in Frankrijk, en de authentieke dorpjes, rustieke marktjes en kleinschalige festivals maken de Correze tot een paradijs voor de aktieve natuurliefhebbers en hun kinderen, een eldorado om te wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en vissen.

Onze “natuurlijke”gasten als edelherten, reeën, wilde zwijnen dassen, vossen, uilen, buizerds en dwergarenden wonen tussen de eeuwenoude eiken, beuken en kastanjes.
Een aantal van onze bijzondere bomen vindt u op de site www.monumentaltrees.com
Aan de vele korstmossen ziet u waarom dit gebied de minst vervuilde lucht van Europa heeft.
En de uitbundige vlinderpracht illustreert dat hier nog nooit pesticiden gebruikt zijn.

Op ons domein vindt u niet alleen een verscheidenheid aan vakantie-accomodaties als chalets, safaritenten en natuurcamping, we organiseren tevens een aantal kleinschalige activiteiten en met derden djembé workshops, circusschool, grafiekatelier, kano/kayakdag en outdoor-sporten voor u en uw kinderen.

Op onze kasteelcamping vindt u de ideale ambiance voor een ontspannen vakantie, en wordt u een bijzondere ervaring rijker.

Welkom bij de Symphonie de la Nature Pure.
Eege Klop Corinne Goubely