Check prijzen en beschikbaarheid
Boek Online

Kamperen

Het campinggedeelte van onze kasteelcamping ligt in een parklandschap rechts naast het kasteel. In totaal 8 hectare parklandschap met daarop 120 staanplaatsen van allen 150 m2, uitgerust met elektra (8 Ampère) en allen voorzien van een grote houten picknicktafel.

Bij aankomst mag u zelf uw plaats uitkiezen. Omdat we de camping niet voor 100% volboeken, garanderen we ook de laatst aangekomen gasten voldoende keuzemogelijkheden.

Langs de randen staan drie kleine sanitair gebouwen, waarvan één uitgerust met een babyruimte en aangepast sanitair (douche/toilet en afwasbak) voor personen met een fysieke beperking. Voor jongeren vanaf 15 jaar is er achter het voetbalveld een speciaal jongerenveld, waar ze kunnen chillen zonder andere gasten tot last te zijn. Om ‘wildgroei’ te voorkomen gelden er wel een aantal strikte regels.

In het voor- en naseizoen accepteren we de ACSI-kaart en organiseren we een aantal activiteiten voor senioren, voor de inhoud ervan verwijzen we u graag naar de agenda.

De camping kent geen slagboom of hekken, en u kunt zo lang en zo warm als u wilt douchen.

Kampeerplaats

Meer informatie

Kampeerplaats Bosplaats

Meer informatie

Forestcabins

In een schaduwrijk gedeelte van het domein vindt u onze stenen forestcabins. Een prachtige combinatie van eenvoud en comfort!

Forestcabin type A

Meer informatie

Forestcabins type B

Meer informatie

Forestcabin type C

Meer informatie

Forestcabin type D

Meer informatie

Chalets

Op een heuvelrug van onze kasteelcamping staan de houten chalets gegroepeerd. Twee-onder-één kappers met een eigen terras!

Safaritenten

Op onze kasteelcamping staan extra grote safaritenten (36 m2) en een kleiner type van 30m2, allen op extra ruime plaatsen.

Safaritent type A

Meer informatie

Safaritent type B

Meer informatie

Safaritent type C

Meer informatie