Terug naar overzicht

Kampeerplaats

Het campinggedeelte van onze kasteelcamping ligt in een parklandschap rechts naast het kasteel. In totaal 8 hectare parklandschap met daarop ruim 100 staanplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn ca. 140 m2 en uitgerust met elektra (8 Ampère) en allen voorzien van een grote houten picknicktafel.

Langs de randen staan drie kleine sanitair gebouwen, waarvan één uitgerust met een babyruimte en aangepast sanitair (douche/toilet en afwasbak) voor personen met een fysieke beperking.

Voor jongeren vanaf 15 jaar is er achter het voetbalveld (ver van het campinggedeelte) een speciaal jongerenveld, waar ze kunnen chillen zonder andere gasten tot last te zijn. Om ‘wildgroei’ te voorkomen gelden er wel een aantal strikte regels, zoals geen sterke alcoholische dranken, geen drugs, geen elektronische muziek en zelf het afval wegbrengen.

In het voor- en naseizoen accepteren we de ACSI-kaart en iedere andere vorm van kortingskaart en organiseren we een aantal activiteiten voor senioren.

Onze camping kent een grote mate van vrijheid, zo zijn er geen slagbomen, kunt u zolang en zo warm douchen als u zelf wilt, zijn bbq's toegestaan en mag u zelfs een kniehoog vuurtje stoken.

Echter bij dit alles is rekening houden met de andere gasten vanzelfsprekend.