Check prijzen en beschikbaarheid
Boek Online
Een bijzondere ervaring rijker

Unieke ambiance voor een ontspannen vakantie

Kasteelcamping Domaine de Mialaret,

een 44 hectare groot eeuwenoud domein met een chateau uit de 19e eeuw (thans hotel-restaurant), chalets (een aantal met Tipi), forestcabins, XXL grote safaritenten en een **** camping met staanplaatsen van 140 m2, allen voorzien van electra en grote houten picknicktafel..

Op het domein een Art Deco zwembad, 2 visvijvers, 2 speeltuinen, tennis, voetvalveld, pingpongtafels, lasergamebos,petanquebaan en boerderijdieren, waaronder mini-ezeltjes en zorgponies.

Ons domein ligt vlakij de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het 410 hectare grote meer van Neuvic in het zuidelijkste deel van de Limousin, tegen de Auvergne aan.

Vanaf de tolweg A89 (Clermont Ferrand- Brives, afslag 23) is het 25 kilometers rijden, de afstand tot Utrecht is 975 kilometer, vanaf Antwerpen 850 kilometer.

De imposante natuur op en rond het domein vormt een oase van rust en is tegelijkertijd een bron van inspiratie voor jong en oud.  

Een breed scala aan kleinschalige activiteiten als timmerdorp, kidsclub, circusschool, Djembe workshops, tokkelen, laser gaming,  zorgponies en ezeltjes, kano/kayak, boomklimpark en vlottenbouwen maken onze camping tot een echte kindercamping.

Terugblik op het seizoen 2017

 

Wij nodigen u uit om hier de vele facetten van ons domein te ontdekken.

Peter David   Christian David-Bauwens    Eege Klop   Bruno Magnoux  Aurélie Troiville 

 • Riant Overnachten

  Keuze uit een extra grote safaritent of luxe forestcabin, een staanplaats van minstens 140m2 op de ****camping of een riante hotelkamer in het kasteel of kiest u voor een chalet met Tipi?

   

  Naar accommodaties

 • 2 x Tour de France 2020 in de buurt!

  De Tour de France finsht in 2020 op 9 juli in Sarran, de woonplaats van de onlangs overleden Jacques Chirac, op 10 juli op de Puy de Mary, een vulkaantop in de nabijgelegen Cantal. 

   

   

 • Volop activiteiten

  Kidsclub en timmerdorp, tokkelen en lasergamen, circusschool en vlottenbouw, djembé workshops en boomklimpark, vissen of kano/kayak, op Mialaret is altijd veel te doen.

  Alle activiteiten

 • 10% VROEGBOEKKORTING

  Tot 1 april 2020 profiteert u van een vroegboekkorting van 10% op de reissom (exclusief toeristenbelasting)

   

  Reserveren

30 September 2019

Reserveren zonder risico!

Risicoloos reserveren

Lees verder

21 May 2017

SNELLER Internet

Het bereik van het nieuwe, snelle WiFi systeem wordt in 2018 verder vergroot.

Lees verder