Check prijzen en beschikbaarheid
Boek Online
Een bijzondere ervaring rijker

Unieke ambiance voor een ontspannen vakantie

Kasteelcamping Domaine de Mialaret,

een 44 hectare groot eeuwenoud domein met een chateau uit de 19e eeuw (thans hotel-restaurant), chalets (een aantal met Tipi), forestcabins, XXL grote safaritenten en een **** camping met staanplaatsen van 140 m2, allen voorzien van electra en grote houten picknicktafel..

Op het domein een Art Deco zwembad, 2 visvijvers, 2 speeltuinen, tennis, voetvalveld, pingpongtafels, lasergamebos,petanquebaan en boerderijdieren, waaronder mini-ezeltjes en zorgponies.

Ons domein ligt vlakij de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het 410 hectare grote meer van Neuvic in het zuidelijkste deel van de Limousin, tegen de Auvergne aan.

Vanaf de tolweg A89 (Clermont Ferrand- Brives, afslag 23) is het 25 kilometers rijden, de afstand tot Utrecht is 975 kilometer, vanaf Antwerpen 850 kilometer.

De imposante natuur op en rond het domein vormt een oase van rust en is tegelijkertijd een bron van inspiratie voor jong en oud.  

Een breed scala aan kleinschalige activiteiten als timmerdorp, kidsclub, circusschool, Djembe workshops, tokkelen, laser gaming,  zorgponies en ezeltjes, kano/kayak, boomklimpark en vlottenbouwen maken onze camping tot een echte kindercamping.

Terugblik op het seizoen 2017

 

Wij nodigen u uit om hier de vele facetten van ons domein te ontdekken.

Eege Klop      Bruno Magnoux    Aurélie Troiville  Maaike Klop

 • Riant Overnachten

  Keuze uit een safaritent of forestcabin, een staanplaats op de ****camping of een hotelkamer in het kasteel of kiest u voor een chalet met Tipi?

  Naar accommodaties

 • Honden van harte welkom

  U kunt uw viervoeter(s) mee op vakantie nemen.

  Buiten het campinggedeelte en de huisjes mag u in de bossen uw hond loslaten, wanneer hij/zij goed gehoorzaamt.

  Wel de uitwerpselen in de bekende zakjes!

   

 • Volop activiteiten

  Kidsclub en timmerdorp, tokkelen en lasergamen, circusschool en vlottenbouw, djembé workshops en boomklimpark, vissen of kano/kayak, op Mialaret is altijd veel te doen.

  Alle activiteiten

 • Nieuw op Domaine de Mialaret

  Safaritenten met een zee van ruimte (6 x 9 meter) 

  Comfortabel en zeer compleet uitgerust.

   

  Reserveren

21 May 2017

SNELLER Internet

Het bereik van het nieuwe, snelle WiFi systeem wordt in 2018 verder vergroot.

Lees verder

21 May 2017

Gasten APP (Apple en Google)

Speciaal voor onze gasten hebben we een app gemaakt die u helpt tijdens uw verblijf met belangrijke informatie en tips voor tripjes rond ons domein

Lees verder