Check prijzen en beschikbaarheid
Boek Online

Neuvic

Onze kasteelcamping ligt in Neuvic, een dorp met 1750 inwoners verspreid over 73 km2, in het departement Correze. Westelijk van de Gorges de la Dordogne op een hoogte van 630 meter. De natuur- en waterrijke omgeving biedt vele mogelijkheden voor ontspanning...

Meer informatie

Correze

Het departement Correze markeert de overgang van de regio Charente naar de bergen van de Auvergne. De grens vormt de rivier Dordogne die met diepe kloven door het landschap snijdt. De Correze heeft verschillende dorpjes die in de top-tien mooiste dorpjes van Frankrijk staan. Fiets-. mountainbike- en wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele wandelpaden en fiets- en mountainbikeroutes.

Meer informatie

Bezienswaardigheden

Onze prachtige omgeving biedt vele toeristische bezienswaardigheden die absoluut het bezoeken waard zijn. We hebben de leukste voor u op een rijtje gezet. Voor meer informatie of nog meer leuke tips voor de omgeving kunt u ook altijd terecht op onze receptie. We helpen u graag verder!

Meer informatie

Natuur Domaine de Mialaret

Domaine de Mialaret is een uniek natuurgebied van 44 hectare met afwisselend naald- en loofbos. Een aantal van onze bomen zijn zo bijzonder dat ze terug te vinden zijn op de site van www.monumentaltrees.comOp en rond het domein zijn 250 verschillende vogelsoorten gespot, vele vlinder- en libelle soorten en kleinere zoogdieren. Daarnaast edelhert, ree en wild zwijn.Komt u ook kennis maken met de prachtige natuur op ons domein?

Meer informatie